enchanted

2007-12-30 @ 21:39:21
Sitter och lyssnar på soundtracket till förtrollad. 
Ska lätt köpa den när den kommer ut :)  
älskar verkligen disney filmers musik.

sandaler

2007-12-30 @ 02:07:04
hittade dessa super söta sandaler på ellos hemsida. tycker det är jätte irriterande att ellos inte har någon affär utan att man måste beställa på postorder. hatar att beställa kläder och skor utan att ha provat dem. ellos skulle definitivt vart min favoritaffär om de hade haft annat än bara postorder.

i alla fall så kostar skorna 299kr. dem skulle jag inte tacka nej till direkt.
fast jag väntar nog tills de sänks lite i pris. men jag ska ha dem ;)

sandaler

(solarna blev jätte fula för jag sitter vid marcus dator och fixa dem i paint)
säger man verkligen solarna?

happy new year?

2007-12-29 @ 15:19:57
Idag ska jag fira nyår med mormor, eftersom jag ska vara med kompisar på nyår, Marcus ska till vår farbror och mamma ska jobba. Vi ska äta god mat, dricka gott och bara ungås. Bara h det trevligt med andra ord. Men raketer blir det inga. Jag tycker bara att det känns så himla onödigt att köpa raketer för flera hundra kronor som är fina i ungefär 1 minut. det är ju som att kasta pengarna i sjön. Då kan man lika gärna kolla på andras raketer, mycket bättre och definitivt billigare ;)

ciao

skoholic

2007-12-29 @ 11:44:20
skor

funderar på att köpa dessa skorna. bara 99 kr på ellos.se, hur billigt som helst ju. använder i och för sig nästan aldrig högklackat men du kan vara bra att spara till något tillfälle. och 99 kr är ju som hittat. ska fortsätta fundera i alla fall. ;)

enchanted, hemsk upplevelse och ny blogg

2007-12-29 @ 03:42:37
Ny blogg :) 
Vet egentligen inte varför jag bytte kände att bloggspace var lite tråkigt. man kunde inte fixa sin blogg på så många olika sett. så nu är jag här istället. visst är det lite knepigare att fixa header och sånt här, men man lär sig ju ;) har suttit och fixat med bloggen i 3 timmar ungefär. haha, vilken nörd jag är. 

Var på bio med alex och johanna idag, extra stort tack till alex som bjöd mig ;) vi kollade i alla fall på förtrollad, super mysig film. jag tyckte den var jätte bra men de andra tyckte inte det. eller inte lika mycket som jag. det är synd att det är så pass dyrt att gå på bio annars skulle jag göra det mycket oftare. 

ska berätta om min nära döden upplevelse nu. vi sitter inne på biografen. alex och johanna babblar på om något och jag lyssnar inte speciellt noga utan koncentrerar mig på mina snacks istället. stoppar in ett snacks i munnen och tuggar och sväljer. känner att något fastar i halsen försöker svälja, går inte. försöker andas, går inte det heller. får panik. vet inte vad jag ska göra. sväljer och sväljer och känner att snacks biten börjar glida lite ner i halsen. dricker och tills slut försvinner den. usch! det var nog den värsta nära döden upplevelsen jag haft, trodde på allvar att jag skulle dö. men det gjorde jag ju inte. tack och lov. 

oj, klockan är visst 3,37 nu. tur att man inte ska upp tidigt i morgon. ska nog kolla på simple life kl 4. sedan blir dt sängen för min del. I morgon ska jag nog göra en sak som inte många är beredda, men det får ni inte veta förrens på måndag :) 

godnatt 


RSS 2.0