iPod Touch

2008-03-30 @ 00:26:23
ipodtouch
Det är helt sjkut hur mycket jag vill ha en iPod touch. Var lite inne på iPhone ett tag, men jag skulle inte klara att skriva sms och dessutom tycker jag den känns konstig som en telefon. Ska spara pengar som fan och köpa en 32 gb :) Jag vill ha den nu!

Webdesign

2008-03-29 @ 22:52:53
blomma1

Har suttit framför marcus dator nästan helda dagen och gjort min hemsida till webdesignen. Är typ klar nu, ska fixa till den lite i morgon. Den är verkligen jätte b, men jag orkar inte bry mig för webdesign är det tråkigaste ämnet någonsin. Längtar till trean och ha gerogrfi b. Det verkar skit kul :)

Förresten Tina vann ju igår :) Jag älskar när folk jag hejat på hela tiden vinner, då blir man glad :) Undra vilka som kommer vara med nästa år? Längtar redan ;)

<3

Spender

2008-03-28 @ 23:18:59
köp

Köpte örhängerna i guld också :) 10 kr styck, det är ju ingenintg :) Sparbössan är sjukt bra med, den går bara att öppna med konservöppnare så när den är full kommer det vara jätte mycket pengar i den. Ska bara lägga i tior med tror jag. Då får det ju plats med ännu mer än om jag lägger i en kronor och femmor också. Iband är jag för smart ;)

Let's Dance

2008-03-28 @ 19:46:38
blomma1

Ska traska mig hem till mormor och Thore nu och kolla på Let's Dane finalen :) heja Tina. Hon är faktiskt värdigast att vinna, Tony har ju vunnit en massa medaljer och skit genom tiderna men vad han Tina vunnit? Inte mycket i alla fall, så hon ska vinna idag :) Har köpt mig lite naturgodis som jag ska smaka på samtidigt som jag ringer och röstar på Tina ;) Skriver mer när jag kommer hem efter Let's Dance :)

<3

Dagens

2008-03-28 @ 19:24:39
dagens1

antique

2008-03-28 @ 19:17:47
jacka

Hittade mammas jeans jacka som jag tror jag ska använda i vår/sommar. På bilden ser den snygg ut men i verkligheten är det lite stor i axlarna så det ser lite så knasigt ut. Men det blir nog den till våren i alla fall.

...

2008-03-28 @ 15:20:49
blomma1

Kom hem från stan för en stund sedan. Hade ju inte speciellt mycket pengar så det blev inte så mycket shoppande. Köpte 2 par örhängen och en sparbössa (lägger upp bilder sedan). Men det var alltid lika trevligt att träffa Alex och Lisa :) Ska snart ta bussen bort till Maxi och möta mormor och mamma där. Ska handla lite mat, kanske blir det lite naturgodis med? Det är ju faktiskt fredag ;)

ciao <3

Godmorgon

2008-03-28 @ 09:09:51


Klockan ringde för 40 minuter sedan och nu sitter jag här.  Ska åka in till stan med Alex och Lisa, ska ta halv elva tåget. Har inga pengar att göra av med, men det blir väl kul ändå ;) vill shoppa. Men måste spara pengar till Grekland och så vill jag verkligen köpa en iPod touch, så jag måste spara ganska mycket pengar. Usch, jag är sämst på att spara pengar. Ska snart gå och duscha i alla fall, och fixa i ordning mig lite sen. Kan inte vara i stan super länge idag eftersom jag måste börja på min hemsida ;) Att jag alltid ska skjuta upp allt. Har inte börjat läsa svenska boken heller, öppnade den och gud vad tråkig den verkar. Kan man inte få läsa lite roliga böcker, eller spnna som är skrivet på dagens svenska. Kommer verkligen inte fatta någonting när vi sedan ska ha prov på den. Men nu måste jag börja göra mig i ordning.

<3

Ny beställt

2008-03-27 @ 19:57:07


Beställde nyss hem 3 nummer av Glamour, inte för att jag brukar läsa den tidningen. Men för 59 kr + porto fick man 3 nummer och en klänning (värde 398kr) Så jag tänkte att jag får ju faktiskt 3 tidningar och en ny klänning för endast 78,5, och det är ju inte helt fel ;) Skulle ta 3-6 veckor innan det kommer, och klänningen fanns bara i one size. Hoppas den är jätte stor, vill ha en tröj klänning. Jag lovar att jag kommer glömma av att jag har beställt det ;)

klänningm
klänningen från MOUYO

Önske Outfit

2008-03-27 @ 19:52:14
önskeoutfit

Nya strumpisar

2008-03-27 @ 18:39:33
moi

Fick hem en lapp från KappAhl där man fick 50 kr, så jag pallar mig ner till KappAhl och tittar runt lite. Bestämmer mig sedan för att ta ett par tights, för det kan man ju aldrig få för mycket av. Tar upp dom på bilden och så står det tights, så jag tänkte: Okej, då går väl dom lite längre ner än knäna så jag kan ha dom i sommar. Men när jag provar dom hemma sedan märker jag till min stora förvåning att det är strumpbyxor. Vilket gjorde mig väldigt glad :) Det är ju as bra och billigt. Ett par kostar 49 men och man köper 2 par får man ett till par gratis :) Och det fanns i massa färger, eller ja. Blått, svart, vitt, rosa och grått.

Shit vad mycket jag skrev om ett par strumpisar. Men det kan ju vara intressant att läsa, eller?
Är verkligen i stort behov av en kamera

Ben and Jerry

2008-03-27 @ 17:30:57
nysmak

Ben and Jerry har gjort en ny smak :) Baked Alaska heter den och låter hur god som helst Även om jag inte gillar marshmallows så himla mycket så låter det gott :)

Finally

2008-03-27 @ 12:38:03


Beställde precis mina drömskor från Ellos :) Det var halva priset på varfri vara så då slog jag till. Så nu behöver jag bara betala 149,50 för frakten var gratis. Men det dumma är att de inte kommer förens den 25 april :( Fast i och för sig så är det ju inte väder för dem nu ;)

skooooo

Denna klänningen fick jag av Lina, älskar den modellen på klänningar. Kommer knarka den modellen på sommaren.

klänningen

x4

2008-03-27 @ 11:40:40
jaag


Hemma igen

2008-03-27 @ 11:32:54


Nu är jag hemme igen, tog nio bussen från Lina så jag var hemme klockan elva. Fick gå upp klockan åtta hos Lina, det är det tidigaste jag gått upp på lovet, brukar vanligtvis sova tills minst tolv ;) ska nog börja gå upp tidigare, halva dagen försvinner ju när man over så länge. Man märker att det är lov eftersom det knappt är några inne på msn. Det kan ju i och för sig vara att människor har skaffat sig lite liv. Men minst halva klassen brukar vara inne på msn, och nu är det bara jag, mia och alexander. Så jag tror de andra sover ;) Känner mig lite duktig som är vaken faktiskt.

Ska åka och träna klockan tre när gymmet öppnar, har inte vart där på en vecka eller något eftersom min hals har strejkat. Men nu känner jag att jag måste dit och träna lite. Kanske sola med, men mamma säger att man inte ska sola när man är förkyld. Undra varför? Får nog ta och fråga henne ;)

Fick föresten en klänning av Lina igår som hon hade köpt på ellos, lägger upp en bild sen :)

<3

?

2008-03-26 @ 21:28:11


Har försökt ändra så att det är en blomma innan min adress uppe i adressfönstret. Jag ser ingen blomma, men om ni gör det säg till :)


Hos Lina

2008-03-26 @ 19:57:29


Sitter hemma hos Lina i henne säng nu. Kom hit vid 2 och då gick vi en stund och kollade i affärerna på Hönö. Sedan åt vi mat, jag åt en kyklingsallad och Lina åt bakad potatis. Det var mumsigt ;) Har inte suttit så mycket vid datorn och när jag väl har gjort det har internetet krånglat. Men nu verkar det fungera en liten stund i alla fall. Håller på att göra om Linas blogg header, nu blir den väldigt snygg ;) Men nu ska jag fortsätta med photoshopandet ;)

hej så länge <3

fulisar
snyggisar ;)

Dagens Planer

2008-03-26 @ 10:04:08
dp

Vinterpromenad

2008-03-25 @ 19:03:18


Var ute och gick en promenad till Willys för en stund sedan. Eller vet inte om man kan kalla det en promenad eftersom det inte var frivilligt. Mamma tvingade mig och Marcus att gå och handla, men det var ganska skönt ute. Även om det var sjukt kallt är det skönt med frisk luft :) Bad även Marcus att ta kort på mig, något han tycker är väldigt jobbigt. Men efter life tjat gjorde han det :)

mjao


vinter

Även om snön och vintern kan vara mysig ibland vill jag verkligen ha vår nu :) Vill gå i vårkskor och vårjacka ute :) Det är bara att hålla tummarna för att snön ska försvinna snabbt ;)

<3

Kommentarer

2008-03-24 @ 17:03:03


Får för övrigt ryck på sånna som kommenterar att de lottar ut bloggdesigner i sina bloggar. Jag skulle inte kunna bry mig mindre, samma sak till alla som skriver och frågar om jag kan göra en bloggdesign till er. Nej, jag känner inte er, varför skulle jag lägga ner tid på era bloggar? Så sluta kommertera om ni inte har något vettigt att säga eller fråga.

Filmtittande

2008-03-24 @ 17:00:17


Hade tänkt att uppdatera ganska flitigt idag, men så kommer det nog inte att bli. Eftersom bloggen har fått sig en knäpp och det går knappt att publicera inlägg.

Har hyrt två filmer idag som jag och mamma ska kolla på. Hairspray och License to wed, så jag och mamma ska ha en riktig mysdag framför tv:n. Kollade på Ratatouille innan. Den var jätte rolig och söt, älskar aminerade filmer :) Har blivigt en massa film tittande nu i helgen, Igår kollade jag och mamma på Michael Clayton med George Clooney. Och till min besvikelse var den så dålig att jag somnade. Inte ens att George var hur snygg som helst kunde hålla mig vaken. Vaknade några timmar senare av att min hals dampade sig. Låg och hostade i säkert en timme innan jag äntligen kunde somna. Vet att jag har sagt det inann, men jag förstår verkligen inte varför man hostar en massa på kvällen men aldrig under dagen. Men nu ska jag återgå till tv:n och Super Size Me.

<3

McDonalds

2008-03-24 @ 16:50:00


Sitter och kollar på super size me nu, och kan inte annat än att bli förbannad. Hur kan man stämma McDonalds för att man blir tjock av att äta där? Klart som fan att man blir tjock av att äta sån mat hela dagarna. Man behöver ju inte gå dit och äta, det är ju inte så att någon tvingar än. Visst i USA är det billigare att äta på snabbmatsresturanger än att laga mat. Men om ni inte vill bli feta är det ett pris man får betala. Eller? Om jag var en domare i USA och det kommer in ett mål där någon vill stämma McDonalds för att de har blivigt feta skulle jag skratta åt dem, för det är verkligen en av de löjligaste sakerna jag har hört.

Söndag

2008-03-23 @ 17:03:30


Sitter och äter glass med kola sås framför tv:n för tillfället. Har inte gjort något vettigt idag, har suttit framföt tv:n och datorn hela dagen. Men det får man när det är lov :) Har väl egentligen inte så mycket att berätta eftersom jag inte gjort så mycket. Funderar på att gå och hyra Hairspray idag, älskar den.

<3

Dagens Outfit

2008-03-22 @ 23:23:25
do6

Dagens:

Klänning - New point (affär i Lerum)
Leggings - Monki
Armband - Från när jag föddes

Det var inte så mycket att skriva eftersom jag inte hade så mycket på mig ;) Jag vet förresten att min arm ser extremt hårig ut, men den är inte deti verkligheten.

hår

Dagens hår ;)



Födelsedagsfirande

2008-03-22 @ 23:20:57


Lisa och Alex gick precis, det blev en mysig hemmakväll. Först fick Lisa hyra 2 filmer och då blev det 1408 och Sugersugen. 1408 var inte lika bra som jag hade väntat mig men den var okej. Inte speciellt läskig enligt mig, men om man fråga Alex får man ett annat svar ;) Sugersugen var as ball, haha. Sjukt kul, skulle kunna se den många gånger om. Innan vi satte på filmerna hade jag fixat en skattjakt för Lisa, efter ett tag hittade hon sina presenter som var: tre trosor, en tröja, bodybutter och ett armband. När det var dax för filmerna dukade vi fram med marängsvicsh (har ingen aning om hur det stavas) och muffins. Vi var rejält tjocka helt enkelt. Det var i alla fall en väldigt mysig dag :)

Nu ska jag skicka över dagens outfit bilder till dator så snart kommer dom upp ;)

Glad Påsk

2008-03-22 @ 10:53:54


Godmorgon och glad påsk :)
Idag ska vi hem till mormor och äta påskmat och sedan klockan sex kommer Lisa och Alex hit :) Kan inte skriva vad vi ska hitta på för man vet ju aldrig om Lisa läser. Men det ska bli trevligt i alla fall.

Försökte ta kort på dagens outfit innan, men solen har problem och et blev bara helt svart. Så jag orkar inte bry mig, vet inte ens om jag ska ha på mig dem kläderna jag har på mig nu. Det återstår att se ;)

Ska försöka väcka liv i mamma nu så vi kan åka och handla innan alla andra också ska göra det. Hatar att trängas i mataffärer.

glad påsk <3

Köper pengar lycka?

2008-03-21 @ 22:37:28


Jennifer Lopez säljer de första bilderna på sina bebisar för 36 miljoner :O Ärlig, det är ju helt sjukt. Både hon och sin man tjänar hur mycket pengar som helst. Vad ska de göra med 36 miljoner till? Om jag var känd och fick barn skulle jag inte ta något betalt för de första bilder på dem. Jennifer och Marc barnbarnbarnbarns barn kommer ju typ ha pengar kvar från dom. Okej, kanske inte så långt bak. Men många av deras generationer kommer leva på deras pengar. Kändislivet och pengarna har nog stigit dem lite över huvudet ;) Uttrycker pengar kan inte köpa lycka tycker jagi vanliga fall inte stämmer men i detta fallet gör det faktiskt det.

jlo
Bild: posh24
läs artikel här

JAAA!!!

2008-03-21 @ 22:30:33


Tack och lov, Karl-Petter åkte ut ur Lets Dance. Om han hade gått vidare till final hade jag fan aldrig mer kollat på lets dance. Låter som värsta nörden nu, men okej jag är en tv nörd ;)

Lets dance

2008-03-21 @ 20:48:18


Sitter och kollar på Lets dance med mamma. Fan ta svenska folket om inte Karl-Petter åker ut idag. Tina och Tobias ska ju lätt vinna, de är så jävla bäst. Har hejat på dem under hela programet så nu är det bäst att dom vinner. Ingen som jag har hejat på har vunnit. Första programmet hejade jag på Viktor och Karin och andra året på Anna och Tobias. Så kom igen Tina och Tobbe!

tina

Såg precis att E.M.D ska sjunga i Lets dance :D Fan vad jag älskar Erik, han ska bli min någongång i framtiden. Han är ju lätt en av de snyggaste svenska artister.

erik


<3

Klänning

2008-03-21 @ 18:44:17
klänning2

Hittade en snygg klänning från asos. com också, tänk er den med solbrända ben :) Ge mig den också, snälla. Lägg ner den i mitt påskägg, tack!

Sjukt Söta Skor

2008-03-21 @ 18:42:23
skor

Sjukt snygga skor från asos.com, vill verkligen ha dom. Kostar ca 478 kr, det är ju as billigt för converse. Ge mig dom nu, skulle lätt köpt dom om jag hade pengar.

Fastball - Out of my head

2008-03-21 @ 18:21:04

Lypsyl x2

2008-03-21 @ 18:05:19


Nu finns äntligen båda lypsylen hemme hos mig :) Kommer dö när de tar slut, lätt de bästa lypsylen jag haft.

tralla
(taget med mobilen)

Home sweet home

2008-03-21 @ 17:52:29


Nu är jag hemma igen ;) Det var verkligen sjukt kallt utomhus, fast jag hade tjocktröja och halsduk frös jag. Ibland önskar jag så att jag hade körkort och slapp gå och handal. Jag kommer bli så himla lat när jag får kökort och alla min pengar kommet gå åt till besin. Kan nästan slå vad om det ;)

Ska snart äta, lövbiff (tror jag), potatisgratäng <3, sås och broccoli :) Massa mums på allt, och till efterrätt blir det chokladpudding. Jag har tänkt på en sak, när jag var liten åt vi aldrig och då menar jag verkligen aldrig efterrätt medans min kompis familj år efterrätt varje dag. Är i och för sig glad att mamma inte gjorde efterrätt för då hade vi kanske rullat fram nu :P (sitter och lysnar på rullar fram) åt ni efterrätt när ni var små?

<3

x3

2008-03-21 @ 16:30:03
jaaaag

Willys

2008-03-21 @ 16:28:14


Sitter och håller på och fixar linas blogg :) Är typ klar, väntar bara på ett sms från lina om hon vill ha någon mer text. Men nu ska jag ta en liten paus och gå till Willys med min bror. Vi ska handla mat, sjukt tåkigt. Men det behövs ju också göras. Kommer väl om en liten stund igen. Vill egentligen inte gå ut eftersom det är kallt och snöar, men får väl offra mig.

<3

En gång en knas, alltid en knas

2008-03-21 @ 15:24:57


Har extremt tråkigt, så jag har underhållit mig själv med att ta en massa knasiga kort ;) Alltid lika roligt :)
Ska börja fixa linas header nu, har inte riktigt bestämt hur jag ska göra. Men det blir säkert bra :)

knas

Godmorgon

2008-03-21 @ 11:46:27


Vaknade för en stund sedan. Ska ha ännu en slapp dag idag, ska åka och handla med mormor och mamma sedan annars ska jag bara ta det lugnt. Så jävla skönt med lov :) Men nu borde jag gå och göra mig lite frukost.

hej så länge <3

Inspiration, Lisa 18 och Rethosta

2008-03-20 @ 19:06:46


Läste precis en kommantar från karlsson där hon undrade vad som har hänt med mitt bloggande. Ska jag vara ärlig så vet jag inte, har inte haft varken lust eller inspiration till att skiva något eller lägga upp några bilder och sånt. Får väl försöka hitta inspirationen igen ;) Vem vet den kanske ligger gömd under min säng? Eller i mitt kylskåp?

Idag fyller förresten världens bästa lisa 18 år :) Massa grattis till henne, hon fick inte paket idag utan ska få från mig och Alex på lördag. Då ska vi fira och skojigt :)

Min röst har typ kraschat, har världens rethosta men har som tur inte ont i halsen :) Tycker det är kul att vara hes, men blir typ aldirg det. Så nu är jag faktiskt lite halv glad, förutom hostan då ;)

Men nu ropar mamma för fjärde gången att det är mat, så hej så länge <3

How I Meet Your Mother

2008-03-18 @ 23:27:28
howimeetyourmother

How I Meet Your Mother har blivit en av mina favoritserier. Ska kolla runt lite vart man kan köpa den någon dag :)

Topshop

2008-03-18 @ 23:25:02
topshop

Bilden blev visst lite liten, däe man inte ser vad det står, står det topshop

Loser och halsont

2008-03-18 @ 22:54:57


Har kollat klart på Loser nu, fan vad bra den är :) Älskar musiken i filmen med, allt är så bra med den :) Ska kolla lite till på tv och sedan ska jag sova. Det är ju skola i morgon så då måste man vara utvilad :) Är bara en slapp dag i morgon men ändå, har redaktionsdag hela dagen och sedan ska vi redovisa på engelskan. Ska hålla mitt Beatles tal ;)

Sitter här och funderar på varför jag alltid får ont i halsen på kvällen men inte på dagen? Det är ju faktiskt ganska knasigt, någon som har en bra förklaring?

<3

Loser

2008-03-18 @ 16:20:31


Idag kommer en av mina favoritfilmer på 6:an klockan nio :)

Loser, den är jätte bra så se den ;)

loser

Glad dag

2008-03-18 @ 16:18:04


Kom precis hem från skolan, har vart över duktig idag. Jag skrev klart hela mitt reportage och skrev klart mitt engelska tal :) jag kan faktiskt vara duktig om jag bara vill. Viktoria min lärare hade knappt stryckigt inder några fel i reportage texten heller, då blev jag väldigt glad :) I morgon ska jag bara layouta reportaget sen är det klart, weeei

Är ännu gladare över att snön håller på att snälta bort :) De enda gångerna det ska vara snö ute är på jul och nyår, annars kan det kvitta. Jag håller med Mia, bojkotta snön. Nej, men nu ska jag gå och fin slipa lite på mitt engelska tal :)

hej så länge <3

Godnatt

2008-03-17 @ 23:37:02


Sorry att jag är så dålig på att upptadera men mår inte alls bra :( Känner mig jätte trött och hängig, har ont i huvudet. Och är nog lite snuvllen i halsen. Vet inte om jag ska gå till skolan i morgon, skulle egentligen behöva det för att skriva på mitt reportage. Hade kunnas skriva hemma men glömde ju självklart alla anteckningar i skolan. Får väl se hur jag mår när jag vaknar i morgon,

Sedan jag kom hem har jag bara legat i sängen och kollat på tv, det har vart fruktansvärt skönt :) Ville kolla på film eftersom det inte fanns någonting bra på tv men mamma kollade på pestens tid på dvd :( Så jag fick nöja mig mad att kolla på tv:n. 100 Höjdare började ju innan :) Det var ballt, Fredrik är så jävla snygg. Fast jag tycker nog att Filip är lite roligare, Fredrik gör inte så jtte mycket egentligen. Men han är ju som sagt snyggate så det gör inte så mycket ;)

Nu ska jag försöka sova så får vi väl se hur jag mår i morgon
godnatt <3

Skolan

2008-03-17 @ 11:52:35


Sitter i skolan och mår verkligen inte bra. Tror att jag håller på att bli sjuk :( Christoffer smittade säkert mig igår :( Dumma honom. Och så har vi naturkunskap idag med, as lång lektion. Jag orkar inte med, kommer somna när Karin står och babblar om en massa tråkiga vattenmolekyler. Ska bädda ner mig i sängen direkt när jag kommer hem, ska kolla om jag kan få en 50 lapp av mormor så kan jag köpe Ben and Jerry glass :) Kommer somna jätte tidigt idag.

Spelar ju inte så jätte stor roll om jag inte kommer till skolan i morgon eftersom vi bara har redaktionsdagen och vi ska fortsätta på våra reportage och det kan jag ju fortsätta med hemma :) Det är ganska skönt i alla fall.

<3

Tröööött

2008-03-16 @ 23:31:22


Har jobbat idag, det gick väl okej. Tjänade ungefär 800 kr, men ska nog inte jobba där med. Ska söka jobb på Willys och ICA tror jag. Ska skriva ett CV imorgon. Orkar inte skriva så mycket just nu, är jätte trött. Sitter just nu pratar i telefonen med Lisa <3 Ska nog sova ganska snart, det ska bli skönt.


godnatt <3

Neeeeeeeeeeeej

2008-03-15 @ 22:18:00


Nej, nu är jag sur. Charlotte skulle ju inte vunnit, varför röstade inte fler på BWO? Den var ju lätt bäst, jävla Charlotte. Hon är as ful, ser ut som en katt. Ingen kommer rösta på oss. Lovar att vi kommer komma på långt ner att vi måste kvala nästa år.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film, ska upp tidigt i morgon. Ska ju jobba, trååååååkigt. Men jag behöver som sagt pengar. Så i morgon blir det dålig uppdatering.

godnatt <3

Gårdagens

2008-03-15 @ 18:44:02
do5

Outfit:

Kjol - Vero Moda
Linne - Vero Moda
Tröja - Vero Moda
Skärp - Mammas
Strumpbyxor - Gina Tricot
Strumpor -Ullared

Ska ta en bild på mina kläder från Mia och Dianas fest någon dag med ;)

Dagen Efter

2008-03-15 @ 18:39:19


Mia och Dianas artonårsfest blev riktigt kul. Fattar inte vart hela kvällen tog vägen bara. Det känns som vi kom, dansade lite och sen gick. Lite tråkigt att det inte var så många som dansade bara, ännu tråkigt bara att de var många som inte fattade att det var färgglatt tema. tråkmånsar. Jag hade i alla fall sjukt kul tillsammans med Alex, som vanligt :)  Var hemma klockan tre igår och då somnade jag med en gång, vaknade klockan ett idag. Har försökt uppdatera bloggen hela dagen, men det har inte fungerat. Men nu verkar det som det fungerar som vanligt igen. Har inte gjort speciellt mycket idag. Kollade på så ska det låta med mamma innan, det är mitt svenska favoritprogram. Robert Gustavsson var med, han är så jävla grym. Han är lätt den bästa komikern i sverige ;)

 Usch, ska jobba i morgon. Fan vad tråkigt, ska jobba själv med. Ännu tråkigare :( Men sist jag jobbade själv tjänade jag ju 2000, skulle ju inte vara helt fel att göra det i morgon igen :) Behöver verkligen pengar nu, varför kan jag inte bara vara rik. Hade vart så himla mycket lättare ;)

hej så länge <3

Wii

2008-03-13 @ 18:26:52
Har egentligen ingenting att skriva. Haha, jag skrev isär ingenting, sä här: ingen ting. Haha, jag är nog trött.
Har spenderat en lång stund med bror framför Wii:n och spelat bowling sedan blev det lite ice climber också :)

kommentera!

<3

Det börjar verka kärlek, banne mig!

2008-03-13 @ 16:36:25
ja

Owen Wilson och Jennifer Aniston verkar trivas i varandras sällskap ;)

Dagens Bild

2008-03-13 @ 16:35:37
gyllenhaal

Tid? Hamburgare och fritidskort

2008-03-13 @ 16:28:11


Sitter här och funderar över hur klockan har kunnat bli så himla mycket. Jag var hemma halv två och plötsligt är klockan tjugo över fyra. tiden bara flyger iväg

Ska snart äta mat, jag bestämde att vi skulle äta hamburgare idag :) Mums på det, klockan sju ska vi gå hem till mormor och kolla på Dr Phil (låter as mobbat,  men det är faktiskt bra) Och sen ska jag bara slappa, måste dock lägga mig relativt tidigt idag eftersom jag ska ta 9.33 tåget in till Göteborg i morgon. Jag, Alex och Lisa (kanske Sofia med) ska in till stan och köpa presenter till Mia och Diana som ska ha 18-års fest i morgon kväll :) Det ska bli sjukt kul, längtar ;) Och en massa pussar till Matilda som är världens bästa och lånar ut sitt fritidskort till mig :D Har nästan frågat alla i klassen och alla jag känner idag om du har något extra fritids/månadskort men ingen har haft. så matilda är min räddare i nöden. Om jag inte hade fått tag på ett kort hade fått betala 137,5 kr annars. Bara för att åka från Göteborg till Alingsås, det är helt sjukt ju. Hata västtrafik!

hej så länge <3

What would you think if I sang out of tune

2008-03-12 @ 22:17:38


Sitter och kollar på Fråga Olle nu, Greys anatomy var för övrigt sjukt bra :) Ja, i alla fall så tycker jag att han Ralf är jätte äcklig, bara klappar över Natacha hela tiden. Blä på honom.

I morgon är det en skön skoldag. Har bara fyra lektioner, matte, idrott, naturkunskap (har inte gjort läxan) och svenska. Så slutar jag 12.40, inte helt fel ;) Ska gå hem till mormor i morgon och hämta min klänning som hon har sytt klart nu. Kommer använda den jätte mycket i sommar (kort kommer). Åhh, gud vad jag längtar efter sommaren. Kan inte vädret skynda sig lite, så det blir varmt :)

Förresten så är min lypsyl bäst ;) Kommer bli så jävla beroende av det, och så finns de inte att köpa :( Får väl köpa från Tradera någon gång igen, eller hoppas på att Ahlgrens bilar gör denna kampanjen igen :)

<3

BWO och Bengtzing

2008-03-12 @ 19:06:10


På aftonbladet kan man nu kolla på BWO och Linda Bengtzings videor till deras melodifestivals låtar ;)

jag är kär i
Martin Rolinski i BWO :) Han är min <3



annacarolinebergström

2008-03-12 @ 18:04:01
jaaaag

Puuh!

2008-03-12 @ 17:29:00
Ska snart åka iväg och träna. Det spöregnar så jag kommer ju bli pisseblöt, ska nog kolla upp om det går någonbuss. Lovar att det kommer gå en dit men ingen hem, så brukar det vara i alla fall.

Har naturkunskapsläxa som jag måste plugga på sen. Vi får alltid läxa, och naturkunskapsboken är ju jävla svår att läsa i. Jag fattar i alla fall ingenting, så det är egentligen ingen ide att läsa. Men har man läxa så har man läxa ;) Måste verkligen börja på min hemsidan nu, Johanna var ju redan klar :O Blev lite förvånad, men jag har inget program att fixa hemsidan i och jag kan inte ladda ner ett heller. Åhh, fan vad jobbigt allt blev nu. Får väl börja göra allt i ps och sedan lägga in det i dreamweaver i skolan. Lovar att alla kommer vara klara utom jag

Fick precis veta att hemsidan ska vara klar måndagen efter lovet, tack och lov, började få världens panik. Måste bara börja så det inte blir att jag sitter söndagen innan och gör allt ;)

<3

Lypsyl :)

2008-03-12 @ 17:19:41
lypsyl

(usel bild)


Idag när jag kom hem hade ett av mina Ahlgrens bilar lypsyl kommit :) Det luktar och smakar hur gott som helst, som godis :) Jag är glad. Nu väntar jag bara på det gröna också.

Pryd din vägg

2008-03-12 @ 13:10:52
vägg
snygga vägg dekorationer

<3

2008-03-12 @ 12:25:24
                                mormor

Vad du är söt min kära lilla mormor, vad du är söt min kära lilla vän :)

Fortfarande Skolan

2008-03-12 @ 12:20:31


Är fortfarande i skolan och har precis skivigt klart mitt engelska tal, eller har skrivigt det på svenska ska bara översätta det sen ;) jobbigt. Har inte alls skrivigt mycket på mitt reportage, gör det hemma istället. Är mycket lättare att komma på saker när man sitter hemme i lugn och ro :)

<3

Dagens Bild

2008-03-12 @ 09:13:36
sawyer

Skolan

2008-03-12 @ 08:40:07


Har ingen aning om hur jag ska börja med mitt reportage. Hatar att börja det är så jävla svårt, kan ingen skriva min första meningar? Det hade vart till stor hjälp. Får väl börja med att skriva ner allting på datorn, fast egentligen är det lite jobbigt. Men vi har ju redaktionsdag ända fram till klockan 12.20 idag så jag borde ju komma igång.

Idag när jag kommer hem ska jag träna och sedan sätta mig och börja på mitt engelska tal, hade egentligen behövt börja med min hemsida också men jag har inte tid. Och så orkar jag verkligen inte, usch webdesign är den tråkigaste kursen jag någonsin läst. Till och med självförsvar hade vart bättre ;)

<3

Slutkörd

2008-03-11 @ 18:38:47


Shit, jag tror aldrig jag tränat så hårt jag gjorde idag. Brukar vanligtvis förbränna runt 520 kcal när jag går en timme på gåbandet och idag förbrände jag 576 :) Ibland blir jag stolt över mig själv. Solade självklart idag också. Varje gång jag ligger i solariumet tänker jag "detta måste vara den skönaste gången jag solat". Om det inte var farligt att sola skulle jag göra det varje dag, skulle fan köpa ett solarium då ;)

Håller på att hungra ihjäl, så det är bra att mamma snart är klar med maten. Ska äta sjukt gå mat, bacon och paprika curry gryta och pasta :) Mums på det! Har börjat med att dricka 2 stora glas vatten före maten nu, så är man inte lika hungrig och äter ite lika mycket (Y)

Är för övrig jätte jätte jätte trött så jag vet inte hur jag ska orka kolla på gossip girl och sedan två avsnitt av The Starter Wife, men det märker vi väl.

<3


Önske Outfit

2008-03-11 @ 14:46:24
önske

The Starter Wife

2008-03-11 @ 14:02:26


Idag börjar en ny serie i 6 delar på kanal 5. The Starter Wife heten den och det är Debra Messing från Will och Grece som har huvudrollen. Den verkar faktiskt roligt så den ska jag kolla på. Hoppas bara att Desperate Housewives börjar när den har tagit slut ;)

the starter wife

All you need is love

2008-03-11 @ 13:19:35


Har gjort klar intervjun med mormor nu, blev lite flummigt. Vi får väl se hur resultatet blir ;) Kan ju ringa henne i skolan i morgon om jag kommer på någon mer fråga. Tycker det är jätte svårt med korten bara, vet inte riktigt vad jag ska ta på. Ska nog scanna in en bild på mormor när hon är liten i alla fall. Har tagit 2 bilder får väl se om jag ska använda dom :)

Borde egentligen börja med min hemsidan nu men malin sa att det inte skulle vara klart förrens efter lovet, men johanna sa ju att det var förra måndagen det skulle vara klart. Hmm? Undra vem som har rätt, för jag har verkligen ingen aning. Hoppas verkligen att det är efter lovet det ska vara klart. Då blir jag lyckligt. måste i alla fall börja på mitt engelska tal idag. Men det är ju inte så jätte svårt. Ska ringa mamma nu och kolla när vi ska sola.

<3

Dagens Bild

2008-03-11 @ 12:05:15
nicole

Intervju

2008-03-11 @ 12:01:08


Sitter hemma hos mormor nu, har precis ätit frukost och strax ska vi börja med intervjun. Det låter så himla proffsigt, eller hur? Har inte förberett några frågor men eftersom det är mormor jag ska intervju är det ju bara att komma på frågor och så. Kan ju alltid gå hit igen sen om jag undrar något mer :)


<3

Stressad!

2008-03-11 @ 10:59:28


Nu var jag vaknat (av en jävla tant som ringde fel, slutaha så feta fingrar att du slår fel nummer) Ska snart gå bort till mormor, tror jag äter frukost där för vi har inget gått :)

Nu har jag fått en massa panik för Johanna berättade att hemsidan på webdesignen skulle vart klar förra måndagen :O Jag har inte ens börjat, fan fan fan. Tycker i och för sig mest synd om Johanna, hon ska göra typ 42 sidor och jag 6 ;) Hahaha, men fan vad jobbigt allt lev nu då. Måste jag ju sitta med det hela dagen i dag och i morgon. Det här gillar vi verkligen inte.

Nej, men nu när jag fick så mycket daker att göra helt plötsligt måste jag börja någon stans, Ska klä på mig nu och traska bort till mormor. Tar nog med mig dator så kan jag uppdatera lite därifrån ;)

<3

Sysselsättning

2008-03-11 @ 00:56:14
Jag har tråkigt så därför som ni mäkert märker har jag gjort en ny design. Är inte riktigt klar men det får vara så här så länge för nu är jag trött :)

godnatt <3

Remains Of The Day

2008-03-10 @ 23:53:47
Känns skönt att kunna vara uppe länge idag och sova ut i morgon. Har ju ingen speciell tid jag ska gå till mormor och göra intervjun med henne utan kan gå när jag känner för det. Vet inte riktigt hur jag ska ta korten på henne, men det problemet återkommer i morgon ;) Ska ta och träna länge länge i morgon. Känner att det behövs med tanke på att jag varken tränade lördags eller söndags. Får väl se om jag ska sola också, det är ju inte bra att sola alldeles för mycket men det är ju så fruktansvärt skönt :)

Har förresten kommit på vad jag ska prata om på min engelska redovisning. The one and only Beatles :) Måste börja skirva på det i morgon, ska vara klart nästa måndag och jag har inte börjat. Och i helgen kommer jag inte ha något tid alls till det, så jag får väl skriva ihop det i morgon och på onsdag/torsdag. Tycker faktiskt inte till min stora förvåning att det är så jobbigt att redovisa inför klassen. Egentligen är det ganska töntigt att man bli nervös, eftersom man kan sitta ner på sin plats och prata inför hela klassen hur lugnt som helst. Men så fort man ställer sig framme vid tavlan och allas ögon borrar in en börjar ens knän skaka och rösten harkla sig. Underligt om ni frågar mig

Vi får väl se hur mycket bloggande det blir i morgon har ju som sagt ganska mycket att göra:
  • Intervjua mormor
  • Träna, minst 2 timmar
  • Skriva engelska tal
  • Börja på min hemsida i webdesignen som ska vara klar nästa torsdag och jag har inte ens börjat
  • Skriva brev till Lisa och Alexandra
Ja, kommer säkert sluta med att jag gör 2 av sakerna som står där ;) Kommer ju garanterat sova till minst elva, och sedan ska jag palla mig upp ur sängen och bege mig till mormor. Kommer minst sagt bli stressigt, men sånt ät livet ;) Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på medium (som faktiskt enligt mig är lite läskigt)

godnatt <3



Såg precis att jag redan har sett meduim avsnittet som går nu så nu vet jag inte riktigt vad jag ska kolla på. Fanns inte så mycket annat roligt.

Dagens outfit

2008-03-10 @ 18:50:35
jag

armb  

örh

Dagens:

Jeans - Gina Tricot
Tröja - Gina Tricot
Armband - Mormor och Mamma
Örhängen - Mamma

Är verkligen i stort behov av en kamera. Ska köpa en så fort jag fårr ihop lite pengar ;)
Har fortfarande inte ätit, och nu börjar min mage kurra lite, men maten är förhoppningsvis klar snart.

Gamla Tider

2008-03-10 @ 17:34:36
Gick till mormor efter skolan och för hon skulle sy min klänning tills på fredag, Vi har inte riktigt fixat klart allt än men ska göra det i morgon :)

vi

jag och mormor <3

Satt och kollade på massa gamla kort hos mormor, hittade bland annt detta kort på min och marcus som jag aldrig har sett innan:

jul

jag och marcus julafton

Haha, det var så roligt när vi var små för marcus ville alltid hålla mig i handen, men jag vill aldrig hålla honom i handen ;) Han var lite klängig

Här är ett till exempel
cm

Jag typ förösker putta bort marcus hand, stackars honom :( Fast han var faktiskt jätte elak när vi var små, så jag var ju tvungen att ge tillbaka ;)

Ska snart äta middag, ungssteks falukorv och potatismos :) Mums! Ska åka och träna efter det och sedan ta det lugnt. Imorgon behöver jag inte gå till skolan eftersom jag ska intervjua mormor, det är jäkligt skönt :) Och på fredag är det studiedag ;) Älskar denna veckan.

Dagens Bild

2008-03-10 @ 17:21:29
gc

Time to Say Goodbye

2008-03-09 @ 23:46:08
Nu ska jag sova :)
Godnatt  <3

Hilary och Amanda

2008-03-09 @ 23:14:15
mh

Alla förändras

Dagens Bild

2008-03-09 @ 23:13:10
hd

allt gick bra

2008-03-09 @ 20:14:06
Kom hem från sjukhuset precis, det var ingen fara med mamma. Hon har nog bara sovit konsitgt, hon skulle åka tillbaka om det inte gick över på några dagar eller om det blir värre :)

Nu sitter jag i alla fall och kollar singing bee, det är kul :) Pinsamt med männsikor som inte kan sjunga över huvud taget, jag skulle inte ställt upp då i alla fall. Blir ganska mycket tv tittande nu, så jag kommer inte skriva på ett par timmar ;)

hej så länge <3

Amy Diamond, Italienska, Sjukhus

2008-03-09 @ 17:53:16
Sitter och lyssnar på en massa Amy Diamond låtar ;) Hon är ju grym, skulle också vilja ha en förälder som pratar engelska. Fatta vilket försårång hon har i skolan för det. Skulle inte sitta fel att ha en släkting som pratar spanska eller italienska eller något liknande heller ;)

På tal om språk så fick vi våra italienska böcker i fredags. Folke (italienksa läraren) har gjort en egen bok för han tyckte att alla som redan fanns var så kassa. Från när vi började tills nu har vi bara haft den i pappers form (häfte) Vilket har vart oerhört jobbigt när man ska ta hem och plugga. Ja i alla fall så fick vi böckerna i fredags, Folke är så söt. Han har gjort alla illustrationer i den (ska ta kort någon dag) Och så får man köpe den för 250 kr om man vill och det ska jag lätt göra. Värt att ha den om man ska åka till Italien liksom, och så kan man kolla i den lite då och då så att man inte glömmer något.

Klockan 19.20 ska jag och mamma åka till sjukhuset för mammas hand var vart helt avdomnadhela dagen. Som att den har somnat men aldrig vill vakna :P Så vi ska åka och kolla vad som är felet, och eftersom jag är lite hypokondrisk (jag erkänner) är jag lite rädd att det ska vara något allvarligt. Mamma sa att det kan vara att en nerv i handleden har blivit för kort så att man kanske måste operera :O Nu blir jag lite rädd, lilla mamma <3

Skriver sen om hur det gick, ska äta mat nu. Tacogratäng, finns det något godare? ;)

sötunge

2008-03-09 @ 16:15:59




Hon är ju så sjukt grym. Jag ryser när jag lyssnar på den Underneath your clothes som hon sjöng i Super Troopers. Jag vill också kunnsa sjunga, heja på henne och BWO i melodifestivalen ;)

Klänning

2008-03-09 @ 15:44:57
villha

Vet att jag har lagt upp denna klänningen innan men den är ju så jävla snygg. Den finns i svart med, och som tröja. Kostar 298 kr och kommer från HM :)

Söndag

2008-03-09 @ 15:37:27
Tittade på Sweeney Todd igår med bror min. Den var riktigt bra, blev förvånad över att Johnny Depp kunde sjunga så bra. Han som spelar Borat var med också, måste vara tråkigt att ha spelat en sån roll som Borat för alla kommer ju alltid se honom som Borat vilket film han än är med i. Samma som alla i vänner till exempel.

Idag är det som vanligt slapp söndag framför tv:n, om drygt en timme kommer Greys Anatomy och sedan klockan 19.00 kommer Top Model och ikväll är det Nip/Tuck som gäller ;) För övrigt kommer The Perfect Man klockan nio idag, den är ganska bra för alla som har tänkt att titta på den

Usch, vi ska skriva ett tal på engelskan som ska vara i 3 minuter, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Man får skriva om vad man vill, funderar på att skriva om Beatles men det känns lite tråkigt. Annars skriver jag nog om att man ska införa skoluniform. Får se vad som känns bäst ;)

Min dag

2008-03-08 @ 16:12:48
Lördagen den 9 juni 1990
Hänt samma dag - olika årtal i historien


2005 - Stödpartierna sätter stopp för ny miljardrullning? Den här dagen skulle den svenska regeringen ha beslutat om att anslå 750 miljoner kronor som ett startanslag för att, i samarbete med Frankrike och andra europeiska länder, utveckla ett pilotlöst jaktplan, Neuron. Men, se detta ville inte Miljöpartiet och Vänsterpartiet vara med om. Med penningrullningen i JAS-projektet i färskt minne (där kostnadsprognosen på 25 miljarder blev 100 miljarder), satte båda partiernas ledare klackarna i backen. Och regeringen fick backa - åtminstone tillfälligt?

1991 - Stig Malm väljs av LO-kongressen till LO-ordförande för en femårsperiod. Samtidigt beslutar kongressen att avskaffa livstidsvalet.

1987 - Den här dagen föds Amanda Renberg, svensk skådespelare.

1982 - Den här dagen avlider Kalle Schröder, svensk tennisspelare.

1981 - Den här dagen föds Natalie Portman, israelisk-amerikansk skådespelare.

1978 - Tungviktsboxaren Larry Holmes vinner över landsmannen Ken Norton i en match om WBC-titeln i boxning.

1966 - Den här dagen föds Kattis Ahlström, svensk journalist och programledare i TV.

1963 - Den här dagen föds Johnny Depp, amerikansk skådespelare.

1961- Den här dagen föds Michael J. Fox, kanadensisk-amerikansk skådespelare.

1960 - Den här dagen föds Eva Dahlgren, svensk sångerska, låtskrivare, artist.


1959
- Den här dagen föds Maria Persson, svensk barnskådespelare.

1956 - Den här dagen föds Patricia Cornwell, amerikansk författare.

1951 - Den här dagen föds Peter Schildt, svensk regissör, manusförfattare och skådespelare.

1948 - Den här dagen föds Gudrun Schyman, svensk politiker, partiledare för Vänsterpartiet 1993-2003.


1934 - Kvack! Denna dag dyker en viss tecknad anka upp för första gången i USA ? Donald Duck, eller Kalle Anka som han kom att kallas i Sverige. Den koleriske och ofta otursförföljda lilla andfågeln förekom som bifigur i Walt Disneys tecknade kortfilm The Wise Little Hen (Den kloka lilla hönan). Den meste och i mångas tycke bäste Kalle-tecknaren och manusskrivaren var Carl Barks. Till sin pension 1966 arbetade Barks i anonymitet men blev därefter närmast kultförklarad.

1934 - Den här dagen föds Kalle Anka/Donald Duck, amerikansk seriefigur debuterar i: The Wise Little Hen.

1934 - Den här dagen föds Anders Thunborg, svensk socialdemokratisk politiker, försvarsminister 1983-85 och FN-ambassadör 1983-85.

1924 - Den här dagen vinner Uruguay OS-finalen i fotboll i Paris.

1907 - Den här dagen föds Olof Widgren, svensk skådespelare.

1870 - Den här dagen avlider Charles Dickens, brittisk författare.

1812 - Den här dagen föds Johann Gottfried Galle, tysk astronom.

1781 - Den här dagen föds George Stephenson, brittisk ingenjör.

1744 - Den här dagen föds Frans Suell, svensk affärsman.

1672 - Peter den store föds. Under hans tid som tsar (1682-1725) förvandlades Ryssland till en europeisk stormakt.

1709 - besegrade tsar Peter Sveriges kung Karl XII i det avgörande slaget vid Poltava, och med freden i Nystad

1721- övertog Ryssland Livland, Estland, Ingermanland och en del av Karelen ? Sveriges stormaktstid var till ända. Notera att datumangivningen bygger på modern tideräkning. Enligt gammal gammal rysk tideräkning föddes Peter den 30 maj.

1640 - Den här dagen föds Leopold I, tysk-romersk kejsare 1658-1705.

1534 - Den här dagen upptäcks Saint Lawrencefloden i Nordamerika av fransmannen Jacques Cartier.

sunny day

2008-03-08 @ 14:56:48
hejsan

Blev visst en sen uppdatering. Kom hem klockan 12 igår och vat jätte trött så jag gick och la mig med en gång. Vaknade halv tolv i morse och då åkte jag och mamma och solade :) Gick sedan hem till mormor men nu är jag hemma och hinner uppdatera :)

Var i stan med Alex igår (Lisa kom senare) hade knappt några pengar med mig så jag kunde inte shoppa så mycket. Köpte ett mörk lila nagellack på Kicks, och sen gjorde jag väldens fynd. Köpte ett par solglasögon på MQ för 25 kr som tidigare kostat 249 kr :O Ibland blir jag stolt över mig själv ;)

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska kolla så ska det låta klockan 16.50 och andra chansen ikväll. Luuk ska sjunga en kärlekssång till björn, värsta gulligt :)  Vad ska ni göra?

Bion igår var förresten über bra, jag och Lisa grät. Men Alex har nog tappat bort sina känslor för hon grät ingenting, så om någon har hittat dom så säg till! Skickade förövrigt sms till Alex innan, förvånande har hon inte på sin mobil. Ville ju prata med henne, och jag orkar inte ringa. Men får väl göra det i alla fall ;)


ciao

skolan, stan, p.s i love you

2008-03-07 @ 10:05:01
Godmorgon

Gick upp för en timme sedan och har duschat och fixat i ordning mig lite nu :) Ska ta elva tåget till skolan, skönt :)
Har till min stora förvåning ingen träningvärk alls i varken armar eller ben, tack och lov. Idag efter skolan ska jag och Alex till stan och köpa lite presenter till Lisa, sen kommer Lisa in och då ska på bio p.s i love you ska vi se. Så jag får nog ha med mig en massa näsdukar ;) Vad ska ni göra idag?


p.s

Söta :)

2008-03-06 @ 20:26:19
joni nijo

jn

nj

Fan vad gulliga de är :) Älskar både Nicole och Joel

Nu börjar jag tänka på Good Charlotte konserten, fan vad bäst de var. De kommer till sthlm igen, hade de kommit till Göteborg hade jag nog gått och sett dom. Men jag orkar inte åka till Stockholm igen :P

Träningsvärk

2008-03-06 @ 19:31:56
Kom hem från träningen nyss, tränade bara redskapen idag eftersom jag inte ville få ont i min fot igen ;) Har i alla fall sjukt ont i armarna nu, kommer ha världens träningsvärk i morgon bitti :)

Åt mat hos mormor med, åt inte så mycket eftersom hennes mat är så fet :P Funderar på att göra lite tonfisk och pasta sedan, får väl se hur det blir med den iden ;) Kollar lite på tv för tillfälllet, ska nog kolla på Sweeny Todd med Marcus sen. Vi har pratat om att vi ska se den ganska länge nu men det har aldrig blivit av :)

<3

<3

2008-03-06 @ 15:33:46


älskar denna reklamen :) super söt

see you later alligator, after a while crocodile

2008-03-06 @ 15:29:37
Ska gå till mormor nu och äta mat, sedan ska jag träna <3

Aj :(

2008-03-05 @ 18:56:43
Heeeeeeej :)

Kom hem för en stund sedan, har vart hos tandläkaren och på gymmet. Duktig jag är, tränade i en och en halv timme och solade sedan :) Men jag hade glömt mina strumpor så jag fick vara barfota i mina skor. Och på något knasigt sett måste jag ha vrickat foten eller något för nu gör det jätte ont :( Kan inte gå rakt på foten, får gå på tå eller på sidan :( När jag var liten och vrickade/stukade foten tycke jag alltid att det kändes bättre att sätta bandage på foten så det har jag gjort nu med :) Så nu är jag lite gladare, fast bara lite. Därför vill jag ha en massa kommentarer nu :)

foten

foten :) (är lite gladare nu)

Flätor

2008-03-05 @ 18:56:25
håååår
Sov med flätor i natt vilket resulterade i att jag fick snyggt hår :) Skulle vilja permanenta det så här, men det går ju inte :( Jag vill ju inte ha lockar utan bara lite vågigt, dumma permanent saker :P

reportage

2008-03-05 @ 09:43:50

Är i skolan nu, vi ska börja med reportage nu på redaktionstiden och jag ska nog skriva om min söta lilla mormor :) Får se om hon vill vara med först ;)

<3


Depeche Mode - Enjoy The Silence

2008-03-04 @ 22:33:02

Tycker att denna låten är jätte bra när de i reklamen sjunger den men sedan när jag lyssnade på orginalet var den ju inte alls bra :( blev lite besviken



Ibland undrar man ju

2008-03-04 @ 22:24:27
Hur störd i huvudet får man vara? Blir så himla arg när jag ser sånt här. Sånna människor borde bara skjutas, stackars den lilla hunden :(

Ett skepp kommer lastat med sjukdomar?

2008-03-04 @ 17:46:24
Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera men jag har jätte ont i huvudet och är trött. Känns som jag håller på att bli sjuk :(

Vi får väl se om jag skriver något ikväll <3

Snö?

2008-03-04 @ 15:13:01
Vilket knasigt väder vi har här i Alingsås idag. Först skiner solen, sedan börjar det snöa och nu skiner solen igen ;)

Fick sluta tidigare i skolan idag, klockan ett :) Blev förvånad över hur snälla Lars och Viktoria var idag ;) Jag och Lisa var väldigt duktia idag och gick från Lerum till Stenkullen, det är inte alls långt men ändå. Det var mysigt i alla fall, hade vart perfekt om det hade vart lite varmare med :)

Sitter och kolla på Cityakuten nu, gamla avsnitt ;) De är de bästa för då är George Clooney, han blir bara snyggare och snyggare för varje år som går.

ciao ;)

Skolan

2008-03-04 @ 10:39:27
Sitter i skolan, har precis lyssnat på världens segaste föreläsning. Har nog aldrig gäspat så mycket under så kort tid. Eller kort och kort, föreläsningen var 1 timme och 40 minuter. Dagen kommer bli ganska slapp nu, vi ska fixa lite med våra FN pärmar och sen sluta typ. Ibland kan Lars vara riktigt snäll :) Men nu ska jag hjälpa till lite

ciao

Björn Gustavsson

2008-03-03 @ 22:05:56


Finns det någon sötare?
Jag är nog lite kär :)

Jordan och sedan natti natti

2008-03-03 @ 22:03:29
Nu ska jag och mamma kolla på Jordan, en väldans bra serie om jag själv får säga det. En av få serier både jag och mamma tycker är bra :) I morgon är det redaktionsdag hela dagen så det blir nog hyfsat mycket bloggande :)

Börjar gilla den nya designen mer och mer ;) Ska fixa till den lite, ser lite knasigt ut i vänstar hörnet på header. Men då gör jag i morgon efter skolan :)


godnatt <3

grönt är skönt?

2008-03-03 @ 21:23:42
Har ändrat bloggen som ni kanske märker. Vet inte om jag gillar denna designen bättre än den förra? Hjälp ;)
Har nog denna ett tag och ser hur det känns, kommer väl ändå byta snart igen. Jag är sämst på att bestämma hur jag vill ha det. Kan inte någon som är jätte bra på designer fixa en till mig? Då hade allt vart mycket lättare :) Haha

Ska lägga mig i sängen och kolla på tv nu, blir ingen film för bror var för trött :( Ska i alla fall gå och plocka ur diskmaskinen, och slänga i lite tvätt i tvättmaskinen nu, duktig som jag är ;)

<3

vår :)

2008-03-03 @ 19:19:57
Kom hem för en stund sedan. Har vart hos mormor och sedan åkte jag och mamma och solade. Det var jävligt skönt, skulle lätt sola varje dag om det inte för farligt. Ska snart äta middag och sen ska jag och bror min kolla på Sweeney Todd (orkar inte kolla hur den stavas)

Förresten så är det vår ute nu (även om det är sjukt kallt)
fint

Ska nog fixa om lite på bloggen nu så att den blir lite vårigare :)
hej så länge <3

Dagens

2008-03-03 @ 19:17:43
do4

Dagens:

Jeans - Gina Tricot
Linne - Vero Moda
Tröja - Monki
Skor - Din Sko
Armband/Klocka - Cocoo.se

Godnatt

2008-03-02 @ 23:30:51
Ska snart sova, är till min stora förvåning trött. Trode aldrig att jag skulle bli trött eftersom jag sov i 15 timmar, men nu är jag faktiskt riktigt trött ;) Hade i och för sig kunnat kolla lite på tv, men det kommer ingenting bra nu så då kan jag lika väl sova.

Måste börja med min The Sounds hemsida snart, den ska vara klar innan påsklovet (v.13) och jag har inte ens börjat och det kommer nog lite bli så himla lätt. Stackars Karlsson säger jag bara, hon ska göra värsta hemsidan med as många sidor, och om jag känner henne rätt så har hon inte heller börjat än :P

Ska börja träna som fan nu, har ungefär 3 och en halv månad på min innan jag, alex och lisa ska åka till grekland, och man vill ju inte se ut som en strandad val ;) Ska träna minst en och en halv timme varje dag utom söndagar, och ska inte äta något godis. Måste jobba som fan också om jag ska få ihop pengar, men ska nog sätta in pengar från barnbidraget också. Har 300 sparat nu, men kommer ju behöva mer. Fyller i och för sig år innan vi ska åka men kan ju inte räka med att jag får jätte mycket pengar då.

Godnatt <3

Önske Outfit

2008-03-02 @ 21:05:06
öu


Kläderna kommer från ellos och armbandet från kyssjohanna

Haha

2008-03-02 @ 20:25:27
haha

Såg den roligaste skylten igår när jag och Moa jobbade. De borde väl vara på skämt men ändå ;) Ofta man vågar knacka på deras dörr

godmorgon

2008-03-02 @ 15:01:58
Skäms lite för att skriva godmorgon nu, eftersom jag somnade klockan 12 igår. Haha, har fan sovit 15 timmar :O Fattar inte varför? Kommer ju inte kunna somna ikväll i alla fall. Nu ska jag lägga min i soffan och kolla på tv hela dagen ;) Söndagar är bäst (Y) Skriver mer sedan, för nu vill bror min ha tillbaka sin dator.

Såg förresten på cloverfield igår med brodern. Det var hyfst bra, är glad att jag inte såg den på bio för den var bara 1 timme och 13 minuter. Hade känts lite övärt.

hej så länge <3

Charlotte Perrelli

2008-03-01 @ 21:12:29
cp

sjukt dålig bild

Är det bara jag som reagerade över hur jävla smal Charlotte Perrelli har blivit? Hon ser ju inte frisk ut, undra om hon själv tycker det är snyggt?

jobbat

2008-03-01 @ 20:56:46
Hej hopp

har jobbat idag om ni undrat vart jag vart. Är sjukt trött nu så jag ska strax gå och lägga mig, skiver mer om jobbet i morgon bitti :)


godnatt <3

RSS 2.0