devote.se

2008-10-07 @ 00:19:28
Har gjort en ny blogg på devote.se, vet egentligen inte vrf utan kände bara för det ;)

unwritten.devote.se är den iaf :) Kika in där!

Babbel

2008-10-06 @ 21:24:13
Måste bara tipsa om världens godaste morotskaka som finns på Cassels Cafe i Nordstan, 28 kr kostar den, vilket den verkligen är värld ;)



Ska snart stänga av datorn och lägga mig och kolla på tv lite innan jag ska sova. Ska inte till skolan i morgon för jag ska till Vårgårda och fylla i tatueringen på handleden så jag får en liten sovmorgon :) Det är tur att mamma ska följa med för det kommer ju garanterat göra ondare än vad jag minns :S Usch, vill egenligen inte, men det blir ju bra efteråt. Nu ska jag nog göra en kopp te och bädda ner mig i sängen. godnatt

long time ago

2008-10-06 @ 13:16:04

Har inte bloggat på år och dar, kände att det kanske är dags nu ;) Sitter i skolan och har projektarbete, lisa gick hem för hon mådde inte så bra och jag är sjukt seg idag. Får väl ta och leta lite recept till vår kalasbok så att jag gör någonting i alla fall. Åhh, jag har verkligen ingenting att skriva om, funderar på att göra om bloggen bara för att ha något att göra men jag får se om jag gör det ;) Hade tänkt att åka till gymmet efter skolan men jag känner mig inte så bra så det får nog bli en kopp te framför tv:n :)

ciao


RSS 2.0