godnatt

2008-09-11 @ 23:38:23
Nu ska jag snart sova, kollade precis på american gladiator. Varför kan inte gladiatorerna börja här igen? Tyckte faktiskt det var rätt så skoj. Men nu ska jag ta en lite förbjuden kvällsdusch. Eller förbjuden och förbjuden det finns inte precis någon lag på att man inte får duscha klockan halv tolv. Men efter tio kan vara störande för vissa så det får bli en snabb duschning ;) I morgon fyller min bror 20! Då ska vi kalasa men tårta och annat gått. Är egentligen inte så förtjust i tårta men lite kan man väl äta, man får ju offra sig ;)
<3

godnatt

2008-09-10 @ 00:12:57
Nej, men nu ska jag ta och sova. Varje morgon när jag vaknar säger jag till mig själv att jag måste lägga mig tidigare nästa kväll för jag är så förbannat trött varje morgon (lisa kan intyga det). Men sen så sitter jag framför datorn/tv.n till tolv, halv ett i alla fall. Skäms på mig själv. Men i morgon har jag i alla fall lite sovmorgon så det ska bli skönt :)
godnatt

icecream

2008-09-10 @ 00:08:12
HIttade denna på fillippas blogg. Kommer ihåg att jag var helt galen i taco glassen, varför försvann den egentligen? Ja, ni ser ju vilka som var mina favorit bloggar. Vissa känner jag verkligen inte igen, speciellt inte den blåa men snäckor eller vad det nu är på. Knas glass ;)



Hihi

2008-09-08 @ 17:28:02
Nästan varje dag jag går till skolan och går förbi ån ser jag en massa änder som letar efter mat. Det ser så himlans roligt ut, eller hur?


flytta hem till mig!

2008-09-07 @ 23:01:18
Har ni sett ett par snyggare skor någonsin än dessa? :O Det har inte jag i alla fall, dom ska fan bli mina. Skiter i att de kosyar 1329 kr, bara kolla på dem liksom! Och sen är klacken bara på 9 cm med. Läckerbitarna kommer från Chicy.se



sunday

2008-09-07 @ 22:49:35
Har blivit mycket film denna veckan, sitter för tillfället och kollar på hitch på trean. Har redan sett den ett par gånger men jag tycker den är bra faktiskt, rolig och så :) Skulle ha pluggat lite idag, eller skrivigt svenska hemtentan. Men vaknade inte förrens hyfsat sent så det blev inget med det. Får ta det nu i veckan istället.

La ut lite grejer på tradera innan idag, bland annat min sony ericsson w850i och skrev att jag ville ha 800 för den. Och så fick jag ett mail från en från USA som skrev att han var intresserad och att han ville betala 800 dollar och betala frakten till USA :O Skrev att den var låst hos ett svensk abonnemang men han skrev att det inte var något problem. Sen ville han att jag skulle öppna ett paypal konto som gör att man inte behöver ge ut sina kontnummer till någon (orkar inte förklara så ingående vad det var) men i alla fall så kunde inte jag öppna ett sånt konto för jag har inget bank kort som det fungerar med. Skrev det till honom men nu har han inte svarat. Det låter ju alldeles för bra för att vara sant Vem vill betala runt 5000 kr för en begangnad mobil när man kan köpa den ny för 1300? Knäppis ;) Vi får väl se vad han svara på mitt mail (om han svarar)

<3


Dead man walking

2008-09-07 @ 01:47:15


Åhh, nu börjar det ju en super bra film på trean, dead man walking. Ska nog kolla lite på den, men den slutar inte förrens klockan fyra tyvärr. Jag kommer verkligen inte orka kolla på hela den, är trött redan nu. Varför måste alla bra filmer alltid visas så sent? Dumma tv tre! Den är i alla fall jätte bra, så om ni inte är trötta kolla på den! Annars, hyr den ;)

godnatt <3

USA

2008-09-06 @ 18:06:52
Mina farbröder är i Usa just nu, och jag är ju verkligen inte avundsjuk. Läs deras blogg här. Åhh, jag vill också åka dit, fan vad kul. Det är en av mina drömresor, att ta en roadtrip till alal kända platser. Fatta vad roligt, måste i och för sig skaffa ett körkort först kanske ;)

Fergie - Pedestal

2008-09-05 @ 22:45:16


Grymt bra låt :)

Skenbart

2008-09-05 @ 21:08:07
Upptäckte precis att Skenbart visas på ettan nu, shit vad rolig den är. Om ni inte har sett den så gör det, eller kolla på den igen om ni har sett den med för den delen :) Nu blev denna kvällen helt plötsligt mycket roligare. Tycker inte alls att dte är jobbigt att den är i svartvitt heller.

Mamma sa förresten en gullig sak precis, att det är kul att kolla på tv med mig (vi kollade på sing-a-long) för att min skratt är så gott och smittar av sig. Hon är så söt :) <3




Fredag :)

2008-09-05 @ 19:50:37
Tror aldrig jag har vart så glad för att det är helg, har verkligen varit seg denna veckan. Har fortfarande inte kommit in i hela grejen med att gå upp tidigt och sedan gå i skolan till halv fem fyra dagar i veckan. Men det kommer väl så småningom ;)
Idag började dagen med massage tjugo över åtta, först är det rätt seg men man piggnar till hyffsat fort. Vi masserade rygg, axel, nacke och vader. Vaderna var så jävla skönt, helt underbart :) Men jag längtar jätte mycket till vi ska börja med ansikts massagen, det är fett skönt.

Sitter för tillfället och kollar på miami ink på discovery, i like ;) Har bara softat framför tv:n sen jag kom hem från skolan. Har vart sjukt trött idag. Det känns som jag bara blir tröttare och tröttare efter varje skoldag som går, knasigt ;)
Men nu ska jag fortsätta kolla på miami ink!

Engelska, religionskunskap och IKEA

2008-09-02 @ 10:15:08
Sitter på tåget på väg till skolan nu, vi fick sovmorgon från naturkunskapen :) här två lektioner idag, engelska och religionskunskap. Sen ska Alex och jag till IKEA och jag ska köpa billiga skohyllor, det blir nog en och en annan billig och super god IKEA korv också ;)

RSS 2.0