sjön

2008-07-26 @ 16:35:46
Är vid sjön med mammisen, vi har nog legat här i 3 timmar. Det börjar faktiskt bli lite lång tråkigt men vi ska nog åka hem snart ;) Tror att jag ska gå och hyra mig en film senare, har vart sugen på att hyra rent ett tag nu så den får det nog bli. Men nu ska jag lägga mig och sola lite till, ciao!

GratisBio

2008-07-21 @ 09:50:51
Blev medlem hos Gratis Bio igår, hur ball sida som helst. Man samlar ihop poäbg genom att bara besöka, registrera sig eller köpa saker hos hemsidorna. Om ni registrerar er genom denna länken får ni 75 gratis poäng istället för 50 som man får i vanliga fall. Om vi sedan får folk att gå in på eran link får ni 200 poäng och man behöver 300 för att få en biljett ;) När man samlat ihop ännu mer poäng ka man även få presentkort på olika affärer så som gina tricot, siba och många anda. Så gå in och registrera dig!

Hos Alex

2008-07-20 @ 21:48:22
Vaknade klockan tolv idag i Alex soffa, som faktisk var ganska skön. Vet dock inte om vi ska sova i den i natt igen, vi får väl se. Vi åkte en sväng till allum innan för Alex skulle köpa linsvätska. Hej rea är det enda jag har att säja. Alla och då menar jag verkligen alla affärer har ju rea nu, och jag har inga pengar :( Får förhoppningsvis lön på fredag, håller tummarna. Men jag köpte i alla fall ett par skor :) För 49 kr! De hade kostat 380 innan, ville köpa ett par till egentligen man hade inte pengar. Hittade uttligare ett par till som jag lätt hade köpt om de hade funnits i min storlek. Men de fanns de ju självklart inte :( Nu ska vi kolla på tv, fast det kommer ju inget roligt så vi sitter och kollar på idol 2006, haha. Hur tråkigt osom helst fast ändå det bästa som går just nu ;)


skorna jag köpte



skorna jag också ville köpta :( Vet i och för sig inte när jag skulle använt dem men snygga och billiga var de ;)

nattis

2008-07-17 @ 23:34:23
nu fattar jag hur jag ska göra för att blogga med iphonen ;) har precis bäddat rent i sängen och tagit en snabb dusch. Ska lägga mig och kolla på sex and the city nu :D så godnatt!

Torsdag

2008-07-17 @ 20:12:08
I natt drömde jag att jag tatuerade mig och att det blev jätte dåligt. Det blev inte alls som bilderna och så blev de jätte ljusa. Får väl hoppas att det inte blir så när dagen väl kommer ;) Sitter och kollar på Supersize vs Superskinny nu. Tycker det är riktigt intressant ;) Har fixat med iPhonen hela dagen. Den fungerar jätte bra det är bara iTunes som krånglar så jag får väl ta och ringa Apple i morgon. Försökte blogga från iPhonen innan men det gick inte så bra, det gick at skriva rubriken men det gick inte att skriva någon text. Får väl mobil blogga istället, lite frustrerande bara eftersom jag har internet på mobilen att använda hur mycket jag vill och så måste jag ändå betala om jag vill blogga. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv:n

Iphone <3

2008-07-17 @ 18:38:14


Idag blev den min :) Älskar den, den är så jävla bra!

Yesterday

2008-07-16 @ 09:55:31
Det gick inte att blogga igår eftersom internetet strejkade. Gårdags kvällen spenderades i alla fall mest framför tv:n. Kolladr först på Big Shorts, som jag för övrigt tycker är en sjukt bra serie. Någon som tittar på den?



Sedan kollade jag på So you think you can dance och jag började störtlipa när det var en med downs syndrom som skulle dansa, har vara bara så himla söt. Jag blev typ stolt över honom och han var ur gullig. Sen upptäckte jag att de sjöng beatles låtar på American Idol men då var det nästan slut :(

Idag ska jag och Alex städa fast innan ska jag och mormor till vinden och kolla lite. Hade inte vart helt fel att hitta ett par snygga stövlar ;) Men så brukar det ju inte bli, hittar mest väskor och smycken när jag är där. Hoppas inte de har semester stängt bara ;)

Step Up 2

2008-07-15 @ 15:24:26




Har precis kollat klart på Step Up 2, och hur bra var inte den då? Tror till och med att jag tycker den var bättre än ettan. Det är nog bara denna och dirty dancing där jag tycker uppföljarna är bättre än orginalen ;) Nu ska jag nog städa undan lite innan mamma kommer hem och sedan sätter jag mig väl framför tv:n igen ;)


slapp tisdag

2008-07-15 @ 10:42:11
godmorgon!
Vaknde för en stund sedan och satte mig då här. Ska snart gå till mormor och äta frukost och sedan ska vi gå en liten promenix :) Ska mest slappa idag, är ju ledig från margarin pressar jobbet denna veckan, skönt som fan ;) Kollar nog på Step Up 2 sedan som bror min har vart snäll och fixat till mig :)

Just det, var ju på stan igår och shoppade lite. Eller shoppade och shoppade, jag köpte tre saker. Först köpte jag 2 nagellack från mavala, färgerna nice och sweety. Hittade inga bra bilder på dem och mobilen går ju inte att ta med. Men nice är orangeaktigt och sweety är mera barbie rosa :) Sen köpte jag även denna ringen från H&M som jag har trånat efter hur länge som helst!

bild: lisaplace



måndag

2008-07-14 @ 21:39:21
Chillevippen, har vart och jobbar hela dagen ;) Har städat med en viss miss alexandra, sedan gick vi på stan och käkade über god mat på paprika. Köpte även en ring och 2 nagellack som fixar kort på i morgon ;) Men nu ska jag lägga mig och kolla på tv. Dexter har visst börjar igen :) Missade första avsnittet men det ska inte hända igen!
godnatt

Kolla inte om ni inte vill veta vilka som vinner Girlicious

2008-07-13 @ 18:38:28


Älskar låten!

Haha, Bulgarier asså

2008-07-13 @ 18:17:12

Bloggfest

2008-07-13 @ 18:13:02
På fredag ska jag förresten gå på bloggfesten som Lina och Stina-Lee har :) Det kommer bli sjukt roligt!

Enorm bloggtorka

2008-07-13 @ 18:03:49
Sry att jag inte har uppdaterat på åratal, har haft världens bloggtorka sen jag kom hem från Bulgarien som självklart var helt underbart :) Bilder hittas på min bilddagbok. Förra veckan jobbade jag så då orkade jag verkligen inte blogga heller men nu ska jag skärpa mig. Annars är det ju ingen ide att ha en blogg ;) Idag har jag mest tagit det lugnt, vaknade runt ett och gick då till mormor och så gick vi på promenad och åt sedan grönsakssoppa :) Nu sitter jag mest och väntar på att det ska börja något roligt på tv som det inte verkar vilja göra, så jag passade på att ta ett dagen innan.



Tröj/Klänning - Bulgarien
Skärp - Mammas
Leggins - Monki

Jag måste verkligen inskaffa mig en kamera, mobilen suger verkligen. Upptäckte förresten att det var sjukt snyggt  att vika upp legginsen ;)





Min utväxt är nog den snyggaste på länge, eller vad säger ni? ;)

RSS 2.0